• Huizhou Calipolo accessory Ltd
Huizhou Calipolo accessory Ltd

Nyheder

Seks fordele ved silikonkøkkenartikler til at erstatte traditionelle køkkenartikler
Slip tid: 2020-09-19 11:29:18  Hits: 2

Med tidens udvikling er folks og menneskers liv og liv hurtigere og hurtigere, og folk er mere og mere opmærksomme på fødevarer.Som planlagt er fødevareforsyningen enkel, let at betjene, let at håndtere, og en klud er meget god.For husmødre med køkkenredskaber er det vigtigere for husmødre at vedligeholde køkkenredskaber.De bekymrer sig ofte om vedligeholdelse af køkkenredskaber.Se på køkkenredskaber Rust pletter, pletter, oliepletter, for at bruge en masse tid på rengøring og vedligeholdelse, påvirke den fredelige og smukke stemning.

hygiejnen af køkkenredskaber kan ikke ignoreres.Nogle køkkenartikler og bordservice er ikke rene på grund af interne materialekvalitetsproblemer, eller på grund af oliesnavs, rust, osv. Uhygiejniske køkkenartikler, der let tiltrækkes af en, mus, myrer osv.Brugen af rustne, slidte, ildelugtende køkkenartikler af lav kvalitet, fødevarer vil blive forurenet, spise vil let føre til kronisk forgiftning, penge og helbredstab.

I øjeblikket er der mange køkkenartikler på markedet.Lad U.35.39 give eksempler på defekter og skader i forskellige former for traditionelt køkkenartikler.

1.Keramisk køkkenartikler og bordservice: Det indeholder bly.Selvom dets toksicitet er lille, er den skadelig for kroppen.

2.Håndkøkkenredskaber og bordservice: nikkel, titan, let at ruste, anvendelse af rustent køkkenudstyr, der er let at forårsage opkastning, diarré, fysisk ubehag og andre symptomer.

3.Madkøkkenredskaber og bordservice: Bordservice i kobber, anvendelse af køkkenartikler i kobber kan let forårsage hypotension, gulsot, leversvigt.

Disse køkkenartikler indeholder bly, kobber, nikkel, titan osv., som vil påvirke menneskers sundhed og sundhed direkte.

Seks fordele ved køkkenartikler af silikone

1.Der er mange farver.Kan tilpasses kundernes behov, så køkkenredskaber bliver mere personlige.

2.Miljøbeskyttelse og ikke-toksisk.Produkter af silica af fødevarekvalitet har god kompatibilitet med menneskekroppen.

3.Bær modstand.Det er ikke let at bryde og bryde.

Fire.Højtemperatur modstand.Den kan modstå 200.C er ikke let at deforme ved høj temperatur.

5.Nemt at rengøre.Nem, tidsbesparelse, praktisk vedligeholdelse.

6, anti-aldring.Det har en lang levetid og en stærk isoleringsfunktion.

zmkm-800_800 (1).jpg

Tidligere: Hvordan silica gelprodukter varer...

Næste: No