• Huizhou Calipolo accessory Ltd
Huizhou Calipolo accessory Ltd

Nyheder

Egenskaber og anvendelse af silicongummi / selektion af rågummi
Slip tid: 2020-09-19 11:01:56  Hits: 12

Karakteristika og anvendelse af silicongummi

Silicongummi er en særlig syntetisk elastomer, som er fremstillet af lineær polysiloxan blandet med forstærkningsfyldstof og vulcaniseret under opvarmning og tryk.Den afbalancerer mekaniske og kemiske egenskaber perfekt og opfylder s åledes mange af de nuværende FTU35;39.

Silicongummi udmærker sig i følgende områder:

Stabilitet ved høj og lav temperatur

Inert (smagløs og lugtløs)

Gennemsigtig, let at farve

Bred sortiment af hårdhed, 10-80 strandhårdhed

Kemisk resistens

God forsegling

Elektriske egenskaber

Modstand ved kompression

Ud over ovennævnte fortrinlige egenskaber, sammenlignet med konventionelle organiske elastomerer, er forskellige dele af silikongummi særligt lette at bearbejde og fremstille.Silicongummi er let at flyde, så det kan formes, skaleres og ekstruderes med lavt energiforbrug.Let forarbejdning betyder høj produktionseffektivitet.

Blandinger af siliciumgummi kan leveres i følgende former:

Komponent: Dette materiale, der er klar til brug, kan være farvet og katalyseret i henhold til jeres behandlingsudstyr og slutanvendelse.Basismateriale: Denne form for silikone polymer indeholder også forstærkende fyldstof.Det gummibasismateriale kan yderligere blandes med pigmenter og tilsætningsstoffer for at danne en forbindelse, der opfylder Deres farve og andre fremstillingskrav.

Flydende silicongummi (LSR): Dette to komponenter flydende gummisystem kan pumpes ind i det relevante sprøjtestøbeudstyr og derefter varmebehandles til støbte gummidele.

Fluorosilicongummiforbindelser og basismaterialer: fluorsilicongummi bevarer mange af de vigtigste egenskaber ved organsilicon, og desuden har det en overlegen kemisk, brændsels- og olieresistens.

Udvælgelse af rågummi: rågummi med forskellige egenskaber udvælges efter produktets ydeevne og driftsbetingelser.

Vinylsilicongummi: produkter, der kræves for at anvende temperatur i.-70 § 250 8451; interval, kan bruge vinylsilikonebånd.

Lavbenzensilicongummi: produkter kræver anvendelse af meget høj temperaturinterval - 90 § 300 8451;, lavtstående silicongummi kan anvendes.

Fluorosilikone: Når produkterne skal være modstandsdygtige over for høj og lav temperatur og brændstof og solvens, anvendes fluorsilica-gel

zmkm-800_800.jpg

Tidligere: No

Næste: Har du lagt mærke til sikkerhede...