• Huizhou Calipolo accessory Ltd
Huizhou Calipolo accessory Ltd

Nyheder

Har du lagt mærke til sikkerheden ved bordservice med silikone?
Slip tid: 2020-09-19 11:09:23  Hits: 10

I øjeblikket anvender mange familier traditionelle bordservice og køkkenartikler.Faktisk er bordservice og køkkenartikler med silica-gel kommet ind i vores liv, men mange mennesker er meget skeptiske over for dette nye produkt, så om bordservice med silica-gel kan bruges sikkert?Lad U 35;39 deles med redaktøren af producenter af køkkenartikler af silikone.

Men de negative nyheder om silikone har været dybt rodfæstet i menneskekroppen.Selv tale om silica gel er det faktisk ikke, bare ikke ved for meget, men det har været uundværligt i vores liv.

Silicongummi har længe vist sig at være et meget sundt og sikkert silikonemateriale.I Europa og USA erstattes bagepladen af rustfrit stål i stigende grad af en plade af silikongummi, og når de steger kød, bruger de ikke længere børster, i stedet bruger de silikoneblomst.De bruger silikone-creme-skrabere og spatel, de holder mad frisk med silikone-gummifilm, og selv dampe er lavet af silikonebånd.Det, vi ikke ved, er, at alle de silikoneprodukter, de bruger i kontakt med fødevarer, fremstilles i Kina.

Hvorfor bruger fremmede produkter af silikongummi i kontakt med fødevarer, der er så beroligede?Er det, fordi de er mere villige til at vie sig selv?Selvfølgelig ikke, det er relateret til de perfekte produktkontrolstandarder i deres land.I udlandet skal alle produkter af silikongummi opfylde deres relevante teststandarder, f.eks. FDA-standarder, hvis de ønsker at blive solgt lokalt.I vores land er der på grund af det ikke-standardiserede marked mange smuthuller, et stort antal ukvalificerede varer strømmer ind på markedet, hvilket forværrer forbrugernes frygt.

Bordservice til Silica gel kan anvendes sikkert.Desuden skal vi, når vi køber Silicone-bordservice, være opmærksomme på at forstå mærket og de tilhørende parametre for at undgå at købe falske produkter og skade forbrugernes interesser.

zmkm-800_800.jpg

Tidligere: Egenskaber og anvendelse af silic...

Næste: Er der en holdbarhedsperiode for ...